Even voorstellen!

Het gezicht achter Mooie Troep.

Leuk dat je een kijkje komt nemen in mijn webwinkel. Op 1-1-’21 is Mooie Troep van start gegaan en het gezicht hierachter ben ik, Carin Meijer, wonende in Zuidlaren met man en zoon.

Al jaren leek het mij leuk om een webwinkel te openen, maar kwam nooit op een goed idee. Totdat ik op een regenachtige zondagmiddag de zolder aan het opruimen was en ik veel oude spullen tegenkwam die in een vergeten hoek lagen weg te kwijnen. De oude spullen waren van opa’s en oma’s die er nu niet meer zijn en waar ik op dat moment zelf geen plek voor had in huis, zoals oude koffiemolens, antieke vaasjes, een krantenhouder, een oud kastje enz.. Zo ontstond het idee om een webwinkel te beginnen om deze prachtige oude parels een tweede leven te geven.

Ondertussen is ons huis ook verrijkt met mooie vintage woondecoratie gecombineerd met moderne items. In deze tijd is niets te gek… oud en nieuw kunnen prima samen en de oude spullen geven karakter aan een huis.

Het is ontzettend leuk om rond te struinen op marktjes en ook haal ik veel van Marktplaats en veilingsites zoals bv. Catawiki. Daarnaast word ik soms gebeld door mensen, die een huis aan het leegruimen zijn van een familielid, met de vraag of er nog iets tussen zit voor de webwinkel.

Naast deze leuke hobby, heb ik ook nog een “gewone baan”. Ik werk als opnameco√∂rdinator in de forensische psychiatrie. In mijn vrije uren probeer ik zoveel mogelijk tijd aan de webwinkel te besteden, maar dit lukt jammer genoeg niet altijd.

Nog even de adresgegevens voor het eventueel afhalen van een bestelling:

Havezathelaan 24
9472 PW Zuidlaren

Een vraag over een product of een andere vraag? Bellen kan op: 06-50927899 of 050-4090908.

Mailen kan op: info@mooietroep.nl of mooietroep@hotmail.com.

Mooie Troep staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel met het nr.: 80285333.